KU TË STUDIOJ?

Përzgjedhja e universitetit dhe programit të studimit është vendimi më i vështirë i maturantëve dhe prindërve të tyre. Ne ju asistojmë të bëni zgjedhjen e duhur në këtë përzgjedhje. Bazuar në informacione të sakta për çdo univertsitet, ne bëjmë renditjen e institucioneve dhe programeve sipas preferencave që ju keni.

METODOLOGJIA E PERSONALIZUAR E PËRZGJEDHJES SË PROGRAMIT

Klasifikimi i programeve bazohet në të dhëna të detajuara që IQE disponon për universitetet brenda dhe jashtë vendit. Eksperienca shumëvjeçare e ekspertëve dhe bashkëpuntorëve tanë ndihmon në përzgjedhjen e saktë të programit sipas kërkesave të maturantit

Niko Hyka
Niko HykaEkspert i arsimit

APLIKIMI

 

Plotëso formularin e aplikimit më lart (kliko)
kontaktoni në e-mail: [email protected]
Tel: 0682264725, whts, viber, teleg
Vizitoni rrjetetsociale te IQE, facebook dhe instagram

Konsultimi mund të realizohet online ose në IQE. Sigurohuni të keni në dispozicion informacionin paraprak mbi edukimin para universitar,  fushën e studimit që dëshironi dhe tregues të tjerë të nevojshëm